O nás
Pre fitness trénerku a výživovú poradkyňu bolo pečenie sladkých koláčikov taký menší únik od striktného dodržiavania jedálneho plánu a neustáleho vŕtania sa v zdravej výžive. Samozrejme všetky výtvory som sa snažila mierne "ozdraviť". Preto aj teraz do všetkých svojich produktov používame výhradne špaldovú múku, trstinový cukor (všade tam kam sa dá) a viacero bio produktov.
Také to prvotné pečenie ozajstných toriet mi akosi spontánne skrslo v hlave ešte v roku 2015. Keď som spoznala už terajšieho manžela (v roku 2016) a začali spolu bývať, pečenie ma začalo baviť stále viac a viac.
Asi ako každá začínajúca cukrárka, piekla som len pre rodinku a známych. Priznám sa, vždy som mala rešpekt ponúkať svoje výtvory cudzím ľuďom (keďže som vedela, že prevádzkovanie cukrárskeho remesla pre širšiu klientelu nie je len tak a treba k tomu kopec náležitostí). Od známych som ale začala mať skutočne pozitívne ohlasy a opakovane chceli odo mňa torty. Tak som popri trénovaní klientov vo fitku vypekala :)
Takto to trvalo naozaj len veľmi krátky čas, nakoľko mi to nedalo a hneď som si začala zisťovať čo táto práca obnáša. Moje zmýšľanie sa otočilo o 180 stupňov a z práce fitness trénerky (v ktorej mi stále niečo chýbalo) som sa oveľa viac ponorila do cukrárskeho remesla. Srdce ma k tomu ťahalo neskutočným spôsobom a doteraz som vďačná za každú príležitosť a nebojácnosť z mojej strany, ktorá ma poháňala za svojím snom - realizácia oficiálnej cukrárskej výroby.
Všetko to začalo v roku 2018, kedy som v tento jeden, jediný rok absolvovala akreditovaný cukrársky kurz, odbornú spôsobilosť, našla priestor, zariadila na komplet výrobu a aj otvorila. Trvalo to síce jeden celý rok ale stálo to za to. Zo začiatku to nebolo najľahšie a pendlovala som medzi fitkom a výrobňou. V druhej polovici roku 2019 som úplne opustila prácu trénerky, nakoľko výrobňa ma úplne časovo pohltila. Nie je to práca len o samotnom pečení a keďže chcete mať všetko na 100% musíte tomu obetovať komplet celý svoj čas. Vyplatilo sa :)
Teraz si už môžeme povedať, že naše tortičky a koláčiky sú veľmi obľúbené a máme našu stálu klientelu, ktorá sa k nám neustále vracia a objednávok z roka na rok pribúda.
Od roku 2020 už na to nie som sama. Spolu s mojou kolegynkou a pravou rukou Jankou, panujeme v našej výrobničke, kde nájdete moderné deluxe torty a fajnové dezerty ako makronky, tartaletky, pavlove tortičky, cheesecakes a iné a snažíme sa Vám pripravovať skutočne len to najlepšie. Čo je hlavné, všetko robíme srdcom :)
V roku 2021 k nám pribudla naša ďaľšia stála kolegynka Lucka, ktorá je už tiež neoddeliteľnou súčasťou našej výroby a môžete ju v našej výrobničke stretnúť častejšie ako mňa :)
"V našom krásnom Trenčíne mi veľmi chýbalo niečo skutočne chutné, kvalitné a zároveň ľahšie bez pridaných umelín, pripravené zo špaldovej múky príp. trstinového cukru s efektným dizajnom. Každá torta je robená na mieru podľa vašich požiadaviek. Tortičky sa snažíme odľahčovať sviežimi mascarpone plnkami a ovocím ale robíme to tak aby si stále zachovávali lahodnú chuť :)
MGR. ROMANA HORNÍKOVÁ, majiteľka PRINCESS CAKES